Casa de Economii si Consemnatiuni – Transfer Rapid

Transfer Rapid

CEC si firma americana Transfer Rapid ofera un serviciu de calitate pentru transferul de bani – ieftin, sigur si aproape de casa.

Serviciul ofera siguranta maxima, intrucat CEC opereaza cu o tehnologie informatica de varf si colaboreaza cu parteneri valorosi. Astfel, de curand, a fost perfectat contractul dintre firma Transfer Rapid LLC si prestigioasa banca Santander, care va facilita transferul de bani prin cele aproape 3.000 de unitati din intreaga Spanie.

CEC dispune de cea mai vasta retea de unitati, fiind astfel capabila sa serveasca clientii din orice colt al tarii. Pretul serviciului este de pana la 4,9% din suma trimisa, cel mai scazut din piata pentru transferuri de sume mici si medii – cele care reprezinta intervalul de interes pentru cetatenii romani din strainatate.

Transfer Rapid este prezent in Spania, iar moneda utilizata este euro, dar expeditorul poate dispune ca destinatarul sa primeasca in lei suma trimisa de el, la un curs avantajos.

Sistemul Transfer Rapid este usor de utilizat si sigur, fiind totodata si cel mai ieftin serviciu de transfer de bani din Spania catre Romania. Banii primiti se ridica fara nici un cost pentru destinatar. Plata se face imediat, in siguranta, la orice unitate CEC din Romania. Nu este necesara deschiderea unui cont bancar.

Pentru orice nelamuriri, romanii din Spania pot apela gratuit numarul de Serviciu Asistenta 900 961 915.

Lista agentii CEC conectate on-line

Transfer Rapid