Casa de Economii si Consemnatiuni – Plata salariilor in contul de card

sigla-9392677
  Despre CEC Oferta Presa Cariera Retea

      “Casa de Economii si Consemnatiuni va ajunge una dintre primele trei banci romanesti in urmatorii 3-5 ani. Acesta este obiectivul – ambitios, dar realizabil – prevazut in strategia de dezvoltare a institutiei pe perioada 2006-2008. Noul statut, de banca universala, aprobat in vara anului 2005, a pus bazele relansarii si repozitionarii CEC in sistemul bancar din Romania.

     O echipa de profesionisti isi dedica energia si pregatirea profesionala pentru a transforma acest obiectiv in realitate palpabila. In final, cei care vor castiga sunt milioanele de clienti ai bancii. Pentru acestia ne straduim sa asiguram un viitor solid bancii noastre, care sa perpetueze notorietatea si traditia, de peste 140 de ani, a Casei de Economii si Consemnatiuni.”

Eugen Radulescu

Presedinte CEC

RomanaEnglish
scaramica2_01-4458198

Plata salariilor in contul de card

CEC ofera posibilitatea platii salariilor angajatilor persoanelor juridice in conturi personale cu acces prin card VISA Electron. Cardurile sunt utilizabile atat pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate, pentru plati directe la comercianti sau retrageri de numerar.

Apeland la aceasta modalitate moderna de plata a salariilor, angajatorul beneficiaza de:

  • Eliminarea cheltuielilor, riscurilor si timpului consumat cu manipularea numerarului in zilele de plata a salariilor;
  • Diminuarea cheltuielilor cu personalul care administreaza numerar la sediul societatii.
  • Actualmente CEC efectueaza GRATUIT serviciul de alimentare conturi individuale de card cu drepturi salariale transferate de angajator din conturi deschise in reteaua CEC.
Telverde
Curs valutar CEC |[detalii] | rss-4965029
[02/19/2007]

electron-3243427