Casa de Economii si Consemnatiuni – 3 D Secure

sigla-3334662
  Despre CEC Oferta Presa Cariera Retea
RomanaEnglish
scaramica2_01-2865538
card_visa_business-6381819 card_mastercard_business-2027050

3 D Secure

Serviciul de comert electronic securizat3 D Secure

Internetul – punctul de plecare al comertului on-line, atat pentru utilizatorii de carduri VISA si MasterCard, cat si pentru comercianti.Bucurati-va acum de timpul liber pe care vi-l ofera efectuarea cumparaturilor pe Internet!Puteti cumpara on-line in deplina siguranta, gratie tehnologiei 3 D Secure implementata de Organizatiile Internationale de carduri VISA si MasterCard, pe care CEC o ofera acum gratuit!Comertul electronic pe Internet reprezinta viitorul si alternativa confortabila a comertului din mediul real. Nivelul tranzactiilor virtuale prin utilizarea cardurilor in acest mediu va cunoaste o amploare deosebita in anii ce vor veni. Asa a aparut necesitatea de a oferi clientelei posesoare de carduri un sistem de protectie a tranzactiilor pe Internet. Ca o consecinta a acestei necesitati Organizatiile Internationale de Carduri VISA si MasterCard au lansat un sistem securizat de tranzactionare in mediul virtual, si anume sistemul 3 D Secure, sistem care se recunoaste prin intermediul siglelor:

                      
CEC S.A. este una dintre putinele banci romanesti care s-au aliniat la standardele VISA 3-D Secure si MasterCard SecureCode si ofera acum posibilitatea inrolarii la acest nou serviciu tuturor tipurilor de carduri emise si anume:

 • Visa Electron
 • MasterCard Business
 • Visa Business

Ce este 3 D Secure?Este un nou standard mondial valabil, de autentificare a identitatii clientilor, cumparatori in mediu electronic, respectiv Internet. Se asigura astfel protectia detinatorului de card, prin autentificarea identitatii sale la momentul unei tranzactii. Sistemul de comert electronic securizat se regaseste implementat pe site-urile comerciantilor sub denumirea MasterCard Secure Code pentru cardurile MasterCard si Verified by VISA pentru cardurile VISA si se pot identifica prin afisarea siglelor aferente:                       
Serviciul 3D Secure

 • Cum functioneaza serviciul de Comert Electronic Securizat – 3 D Secure ? Prin securizarea impotriva fraudelor a ambilor participanti la o tranzactie in comertul electronic on-line, respectiv comerciantul si detinatorul de card.
 • Autentificarea platilor cu cardul folosind programele VISA 3-D Secure si MasterCard SecureCode, mentine acelasi nivel de securitate in mediul virtual privind comertul electronic ca si in mediul fizic in care exista legatura directa intre comerciant si detinatorul de card.
 • Solutia combina comoditatea acestui nou mediu de afaceri cu inovatiile tehnologice si protejeaza in acelasi timp toate partile implicate: consumatorul, comerciantii şi bancile.
 • Termenii, conditiile de utilizare sunt prezentate in Contractul privind inrolarea pentru serviciul de comert electronic securizat 3 D Secure – Persoane fizice si respectiv Persoane juridice.

Beneficiile detinatorului de card

 • Securitate in utilizarea cardurilor pe Internet;
 • Confort in efectuarea cumparaturilor on-line;
 • Evitarea si reducerea numarului disputelor si fraudelor;
 • Fara cheltuieli suplimentare pentru accesare;
 • Utilizarea unei piete mai largi, competitiva si de o mai buna calitate, prin selectia furnizorului dintr-un numar mult sporit de comercianti comparativ cu mediul real.

Activarea cardului pentru comertul electronic securizat

Etape activare card

Informatii si recomandari generale

[Imi activez cardul VISA / VISA Electron]

[Imi activez cardul MasterCard]

Telverde
Curs valutar CEC |[detalii] | rss-7736118
[09/13/2007]

electron-8301135